Кава яка появилась недавно но винайдена в 1899
Cвітло-коричневий порошок за зовнішнім виглядом або пористі гранули без осаду розчиняються у воді різної температури, навіть в абсолютно холодній, що зараховують до його переваг і все це про розчинну каву. Вона популярна з кількох причин: зручність зберігання, простота транспортування і швидкий спосіб приготування. Проте варто відзначити що існує багато суперечок про плюси і мінуси цієї кави, хтось дуже її любить і постійно купує мелену каву, решта вважають що розчинна кава як за смаком так і особливо за ароматом далеко до кави, приготованої традиційним домашнім способом. До того ж концентрація кофеїну в розчинній каві в 22-33 рази вище, ніж у вихідному продукті.
Що Ви скажете? Як Вам розчинна кава?
Комментарии